Låna 30000 kronor

De alternativ du har när du vill låna 30000 kronor

En av de vanligaste lånesummorna som många vill låna är 30000 kronor, vilket är en lite klurig summa, eftersom det är en för stor summa att ta som ett så kallat snabblån eller smslån, men det är å andra sidan ett för litet belopp för många större lån, som t.ex ett traditionellt banklån. Så vilka alternativ har man egentligen när man vill låna 30000 kronor? Här kommer en lista:

– Freedom Finance, som är ett låneföretag som erbjuder alla kunder en individuell ränta, beroende på deras ekonomiska situation och kredithistorik. Detta är därför ett bra val för alla som har en relativt ordnad ekonomi, och därför kan få en bra ränta. De erbjuder lån mellan 5000 – 350 000 kronor, och du väljer själv vilken återbetalningstid du vill ha, mellan 2 – 15 år.

– Storbanken SEB, som också erbjuder kunder individuella räntor beroende på hur din ekonomi ser ut, och kan erbjuda lån på upp till 350 000 kronor.

– Marginalen Bank, som specialiserat sig på att låna ut till personer som kan ha svårt att få lån på annat håll, t.ex. personer som har betalningsanmärkningar. Även de erbjuder lån på upp till 350 000 kronor vid behov och sätter räntan baserat på den sökandes ekonomi.

– Pluslån, som erbjuder lån på upp till just 30000 kronor. 30000 kronor är med andra ord den största lånesumman du kan låna av dem. De har dock något kortare återbetalningstider än de ovan nämnda låneföretagen, du måste betala tillbaka lånet efter mellan 1-3 år.

– ICA Banken, som lånar ut mellan 20000 kronor till 250 000 kronor helt utan avgifter. Har dock en fast ränta, och prissätter med andra ord inte lånet baserat på din individuella situation. Se deras hemsida för den aktuella låneräntan just nu.

– Halens, som många tror endast är ett postorderföretag, men de bedriver även låneverksamhet. Du kan låna upp till 30000 kronor med hjälp av deras privatlån, med en återbetalningstid på mellan 1 – 5 år.
– Ikano Bank, som lånar ut mellan 20000 – 350 000 kronor helt utan säkerhet, med återbetalningstider på mellan 3 – 12 år. Deras lån är bra eftersom de inte har några dolda avgifter.

Du kan även vända dig direkt till din bank för att höra om de kan erbjuda dig ett så kallat privatlån eller blancolån på just denna summa.