Låna pengar från SEB

Låna pengar från SEB – En guide

SEB, eller Skandinaviska Enskilda Banken, som hela bankens namn är, är en av Sveriges största banker, och ett mycket populärt ställe att vända sig till för alla privatekonomiska behov, från lån till bankkonton och kort, samt mycket annat. Denna artikel kommer dock att handla om att låna pengar från SEB, eftersom SEB på senare tid börjat profilera sig allt starkare på just lånemarknaden.

SEB har bland annat ett mycket populärt privatlån som de kallar för Enkla Lånet, då det är ett krångelfritt blanco lån som du kan ta utan säkerhet. Det Enkla Lånet är ett lån som kan tas på mellan 20 000 kronor till 350 000 kronor, och den som tar lånet får själv bestämma vilken återbetalningstid man vill ha på lånet. Den längsta återbetalningstiden är dock 10 år. Räntan för Det Enkla Lånet sätts dessutom individuellt, vilket innebär att detta är ett mycket bra alternativ för den med ordnad ekonomi, som då kan bli erbjuden en mycket bra ränta av SEB.

Jämförelse av banklån

När det gäller billån har SEB både vanliga billån att erbjuda, samt även särskilt förmånliga miljöbilslån, för den som behöver låna till att köpa en miljöbil. Om du vill köpa andra fordon, som t.ex. en motorcykel, husbil eller liknande, finns det även särskilda så kallade fritidslån för detta.

Om ett båtköp skulle vara aktuellt, erbjuder banken även särskilda båtlån.
Givetvis erbjuder SEB även bolån för den som ska köpa bostad. Vilka villkor som gäller för detta beror dock på vad det är du ska köpa.

Utöver alla dessa lån kan man även låna pengar från SEB genom att koppla en kredit till sitt konto eller kort hos dem.

Med andra ord har SEB verkligen alla lån du kan tänka dig! De samarbetar även med en rad olika föreningar och företag för att erbjuda särskilda medlemslån med särskilt förmånliga villkor.